Te til enhver tid

Te er en meget populær drik i hele verden, som oprindeligt stammer fra asien. Med tiden er England dog blevet mindst lige så kendte for at drikke meget te. De mange forskellige variationer af te betyder, at drikken passer til de fleste anledninger, og at der findes en te til enhver smag. Te kan drikkes både koldt og varmt, og det kan nydes morgen, middag og aften. Der er også forskel på koffeinindholdet, så det kan godt give mening at tænke lidt over, hvornår man drikker en koffeinholdig te, og hvornår man drikker en koffeinfattig te.

Hvilke slags te skal man drikke hvornår?

En god start på dagen kan være en stærk te med et højt koffeinindhold. Man kan eksempelvis følge englændernes eksempel og starte med en english breakfast tea, som er mørk og fyldig med en let krydret smag. Om eftermiddagen og i løbet af dagen kan man skifte over til en grøn te, når man har brug for en forfriskning eller en hvid te, hvis man bare har brug for en blød og sødlig te i en rolig pause. Endeligt kan man drikke en kop urtete sidst på dagen. Ikke nok med at urtete kan have en beroligende effekt, som hjælper dig med at sove bedre, så er den også naturligt koffeinfri.

Sidst, men ikke mindst skal man også huske, at te sagtens kan drikkes koldt. Især hvid te kan give en yderst delikat kølig forfriskning på en varm sommerdag. Om sommeren kan især te med frugtsmag være fantastisk som en let forfriskning. Te kan altså drikkes på alle tidspunkter af dagen – også selvom man ikke er englænder. Drik den, te du er i humør til, og lad teen fylde dig med positiv energi og give dig nogle naturlige pauser og åndehuller i løbet af din hverdag. Sådan kan du få mere ro i hverdagen.