Stil de rette krav til din tryksagsleverandør

Tryksager og en tryksagsleverandør kan være mange ting. Typisk for leverandørerne af de forskellige tryksager er det dog, at de oftest kan levere stort set alle former for tryksager. Det kan være plakater til kontoret, tryk til messestande eller kalendere og visitkort til medarbejderne. Med andre ord er tryksager helt essentielle for virksomheder i mange formater. Dog tilfører tryksager ikke ligefrem til bundlinjen, hvilket også betyder, at du bør stille nogle helt bestemte krav til netop din samarbejdspartner af tryksager. Du kan læse om disse krav herunder, men du kan også besøge trykpriser.dk og deres blog, for meget mere info om deres produkter og kunnen.  

 

En leverandør med gode priser

Som sagt, så er det ikke særlig tit, at du direkte kan spore dele af indtjeningen til virksomhedens brug af tryksager. Tværtimod, så er det penge, som bruges med henblik på at image, gaver, branding og genkendelse – altså ikke noget, som tilføjer til bundlinjen. Derfor er det også rigtig vigtigt, at du får leveret tryksager med omhu – og endnu vigtigere, tryksager til fordelagtige priser. På den måde undgår du, at budgettet løber løbsk, fordi der er mange ting, som er praktiske at have i virksomheden.

 

Overskuelig og nem bestilling

En anden ting, som også er et vigtigt krav til din tryksagsleverandør, er bestillingen. Igen fordi at tryksager ikke giver resultater i regnskabet, så er det vigtigt ikke at bruger for lang tid på bestillinger og lignende. Dette bør alt andet lige være så overskueligt og simpelt som muligt, så du kan bruge tiden på vigtigere ting. Ligeledes, så bør du finde et overskueligt sted at bestille, fordi at man ofte bestiller flere forskellige produkter i mange kopier på samme tid. Dermed betyder en god måde at bestille på meget for den, som sidder med den opgave.

 

Er det en leverandør, som er pålidelig og kvalitetsorienteret?

Der er ingen grund til at bestille tryksager, som ikke er i en god kvalitet. Ingen er interesseret i at give eller få et visitkort, som ikke ser ordenligt ud. Ingen er interesseret i at få en gaveboks, som ikke tager sig godt ud. Der er heller ingen som er interesseret i at besøge en messestand, som ikke er ordenligt og kvalitetssikker. Dermed behøves der vidst heller ikke andre ord til at fortælle hvorfor, at det er vigtigt at vælge en kvalitetsorienteret tryksagsleverandør.

 

Med hensyn til pålidelighed henvises der igen til, at tryksager ikke skaber resultater. Derfor er det dumt at bruge tid og ressourcer på bestillinger og leveringer, som ikke overholder det aftalte.