Praktisk til rejsen

Det er praktisk at have gode kufferter, når du skal rejse. Længere er den egentlig ikke. For mig er det både dens store og så den mindre, jeg kan have med i kabinen. I den store skal jeg have alt mit tøj, toiletgrej, sko med mere. I den lille de mere følsomme ting. Det jeg har brug for undervejs. Det er rart at have en tandbørste ved hånden. Også en hårbørste. Uanset om det er en lang eller en kort tur. Læsestof kan jeg også godt lide. Der er ikke så meget at bruge tiden til om bord på en flyver alligevel, så hvorfor ikke læse en god bog.

Den skal være hård

Som de fleste andre, så kigger jeg altid forbi den toldfri. Jeg vil gerne have en flaske med hjem sammen med en parfume. Det er stadig følsomme ting, så det kommer med i håndbagagen om muligt. Derfor er det vigtigt at den er som en lille kuffert med et hårdt ydre, så alle mine ting er beskyttet på bedste vis.

Derfor har jeg kigget på kabinekufferter et sted, hvor de har lige det. Og fundet en, der har de rigtige mål. Der er jo forskel på, hvad man må tage med de forskellige steder, så jeg har valgt en, der ikke er så stor igen. Den er stor nok, og den kan bruges alle steder verden over. Lige hvad jeg har bug for. For der er ikke grund til at have mere end en kuffert.

Globetrotter

For så er der plads til bare a rejse. Hvorhen jeg lyster. Ferier verden over venter for mine fødder, og jeg er klar til at pakke, hvornår det så end skal være. Den frihed kan jeg godt lide, og jeg kan lide at være forberedt til at tage af sted, når som helst.