Mange timer på de danske veje

Mit arbejde medfører, at jeg skal bruge rigtig mange timer i min firmabil. Jeg kører rundt til rigtig mange af vores afdelinger rundt om i landet og løser forskelligt, og det betyder en del kørsel. Jeg holder rigtig meget af mit arbejde, men det eneste, jeg bliver lidt træt af, det er alt den radio, jeg hører. Derfor har jeg skiftet det ud med lydbøger, så nu får jeg en masse gode historier i stedet, og jeg kan derfor kombinere min hobby med at læse med mit arbejde. En helt perfekt løsning.

At læse på arbejdet

Jeg får lyttet til rigtig mange historiske romaner på denne måde. Mane flere, end jeg ville have haft tid til at læse i min fritid. For mig er det en helt perfekt kombination, og det gør turene på vejene mere interessante. Jeg griner også lidt af, at jeg reelt, når jeg sidder i bilen, får løn for at dyrke min hobby oveni, men heldigvis kan jeg selv vælge, hvad jeg vil lytte til der, og det er mine bøger.

Jeg kan sidde et sted i middelalderen i en hård vinter, mens jeg er på en landevej i solskin. Jeg kan passe mit arbejde på helt samme måde som normalt, og den eneste forskel er, at ved at bruge lydbøger, så bliver mit ellers altid gode humør bare endnu bedre.

Alle de steder, du kan lytte

Men det er ikke kun i bilen, jeg bruger alle mine lydbøger fra https://politikenbooks.dk/. Det er alle de steder, hvor jeg har mulighed for det. Derhjemme under rengøringen, om aftenen som godnathistorie eller på arbejdsopgaver, jeg kan udføre alene. Mulighederne er egentlig uendelige, og jeg er så glad for, at der findes lydbøger.

De er nemlig perfekte, hvis du gerne vil have en god historie, men hvor der er andre ting, der også skal nås.