Kong kronos på armen

Det er jo altid en god idé at vide, hvad klokken er, og til det har min kone ønsket sig et nyt kronometer, altså et ur, og hun har forelsket sig i et af de smukke Festina-ure. Et ur, som jeg mener, mere er et smykke end et ur, men det er åbenbart det, som lige nu er moderne, og hvad ved jeg om mode, jeg er bare den, som sørger for, at fruen er glad.

At finde det rigtige

Jeg har ledt efter det ur, hun viste mig i en reklame, over hele byen og intet held, men heldigvis har jeg en rådsnar datter, som også denne gang kom sin håbløse far til redning.

Hun gav mig navnet på en hjemmeside, hvor hun vidste, jeg kunne få uret, og hvor hun havde købt ting før. Så hun vidste, at deres produkter, kundeservice og udvalg var i orden, og at alle deres varer kom med de samme garantier og certifikater, som hvis jeg havde handlet hos den lokale guldsmed eller urmager.

Jeg kiggede på den hjemmeside, som hun havde anbefalet mig, og hun havde ret, de havde både det ur, som min kone ville have, og et udvalg så stort, som jeg aldrig havde set før.

Min kone fik sin gave

Jeg bestilte uret, og så var der kun tilbage at vente, men det gik forbavsende hurtigt, for allerede efter nogle få arbejdsdage kom uret, og jeg kunne ved selvsyn se, at alle certifikater og garantier var i orden. Jeg havde desuden sparet penge på at bestille uret hos dem, og så havde de ikke taget noget for forsendelsen.

Det er imponerende, hvad de har af udvalg, og jeg så et ur til mig selv, som jeg vil købe ved lejlighed, men jeg var lidt i tvivl om nogle småting, så jeg ringede til deres kundeservice, og der fik jeg den bedste service.