Gør det selv og spar penge

Ja den hoppede jeg på for et par år siden, da jeg overtog vores hus og selv gik og lavede både el, rørføringer og andet, men med mit talent, så er det noget, som skal rettes allerede nu. Forleden skulle der faktisk gøres noget akut i kælderen, da det ene af de rør, jeg havde skiftet, begyndte at lække og smed vand ud i hele det ene rum.

Jeg prøvede flere forskellige muligheder, men vores gode nabo kom mig til redning og smed et visitkort ind og hjalp mig med at få lukket for vandet. Han brugte selv http://www.oeens-blikkenslager.dk/, de var altid behjælpelige, og de kom normalt hurtigt og sikrede, alt var i orden, inden de gik.

Jeg fik fat i dem, de kom allerede efter nogle få timer, og selvom de ikke kunne gøre meget samme dag, så lovede de at komme næste morgen, og det overslag, de gav, var mere end rimeligt.

Stor hjælp som lovet

Næste morgen, punktligt, stod der to mand klar til at sikre, vi igen havde varmt vand. Jeg havde mulighed for at arbejde hjemmefra, og jeg sørgede for, de havde kaffe, sodavand, og at de fik en frokost. Da de gik hjem samme dag, var der styr på det hele, og alt virkede igen. Den pris, som de tog for hele herligheden, var så meget lavere, end jeg havde forventet for det arbejde.

Jeg skal til næste år have renoveret mit køkken fra bunden af, og jeg er ikke i tvivl om, at det er det samme firma, som jeg skal bruge til at føre nye rør og sikre, at alle mine installationer virker fra første sekund. Jeg har aldrig fået så god en service og så smilende og venlig en betjening noget sted, arbejdet bliver fuldført til en god pris, og det er professionelt fra start til slut.