Funktion og lærerig

Vi er nogle sjove størrelser, siger mine forældre, men vi kan godt lide, at vores børn får noget legetøj, som er både funktionelt, som kan udfylde en rolle, og som de også kan lære noget af. Og for at gøre det ekstra sjovt, så må det også gerne være i et materiale, som kan holde til de tæsk, som børn giver alt deres legetøj.

At finde det rette

Vi har dog været noget udfordret med at finde alt det, indtil vi fandt en hjemmeside, hvor vi kunne få mærker som trunki. Det opfylder alle de krav, vi har, og vores børn elsker det. Så når vi nærmer os fødselsdage og jul, så får forældre og bedsteforældre, søskende og alle andre besked på, at det er der, hvor vi gerne vil have, de køber gaverne til vores poder.

Vores yngste har ønsket sig en kuffert, og der er flere, blandt andet en i flotte blå og lyserøde nuancer med features, som minder om et ansigt, og det vil være fuldt ud passende og være det, som hun kan bruge til at samle vættelys i, når vi har været på stranden, eller måske grankogler, når vi har været i skoven. Det er kun fantasien, som sætter grænser, men hun kan bruge den til andet end at kigge på den, den er funktionel.

Vi er vilde med den side

Vi har selv købt flere ting hos dem, og vi har hver gang været meget begejstrede for den meget hurtige levering og den service, som vi får, når vi henvender os til deres kundeservice, noget som man kan lære noget af.

Priserne er langt under det, som de skal have andre steder, og kvaliteten på legetøjet er helt i top, så der er ingen grund til at handle trunki andre steder, når du her kan få det til gode priser og i samme kvalitet, som du kan det alle andre steder.