Få styr op moden vedr. armbåndsure

Det er altid svært for mig at finde på noget til min ønskeseddel, og kravene er åbenbart endnu større, når man fylder rundt. Jeg kan jo altid ønske mig smykker, men det vil blive lidt kedeligt, hvis det er det eneste jeg får. Et ur var måske sagen, men jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg var til.

Jeg kiggede på ure

Jeg havnede hurtigt inde på en blog om designerure. Her var en viden om armbåndsure, der var helt enorm, så jeg forestillede mig, at jeg let ville kunne finde mig et ur, jeg kunne ønske mig. Det kunne jeg også, og det var Daniel Wellington. Jeg kunne hurtigt se, at det lige var mig, men hvilken model og farve vidste jeg ikke. Der kom derfor bare et link til bloggen og deres Daniel Wellington med et ønske, der hed ”et af dem”. Jeg fik mange smykker til min fødselsdag, og der var heldigvis ikke kun et, men hele to Daniel Wellington ure mellem gaverne.

Jeg nøjes ikke med et

Mange kan lide, at de nemt kan skifte mellem de mange forskellige remme til deres Daniel Wellington, men jeg var så heldig, at mere end en gæst så det fantastiske i designerure.dk, så jeg har nu både et i guld og et i sølv så sammen med nu 4 remme, så har jeg en hel overflod af ure at vælge mellem. Jeg er faktisk begyndt at vælge mit tøj efter hvilken kombination af ur, jeg har lyst til, og det gør lige pludseligt mine morgener meget mere interessante, end de tidligere har været. Jeg skal selv til en rund fødselsdag nu, og det bliver et Daniel Wellington fra designerure.dk, der kommer på gavebordet fra mig, for den glæde, jeg har med mine, vil jeg gerne give videre til andre, så de kan få det samme.

Det var bloggen, der hjalp mig med at finde det ur, jeg gerne vil have. Og i dag klikker jeg jævnligt ind på denne for at se, om de har nye ideer til, hvilke ure og mærker man skal se nærmere efter, når man går på jagt efter et nyt armbåndsur. Jeg kan nemlig altid være sikker på, at de har styr på, hvad jeg bør overveje. Hvad end det er det klassiske, men tidløse design, der er på mode, eller om det er det store og funktionsdygtige ur, der sætter barren for den nye mode.