Få inspiration til indkøb af rengøringsartikler og udstyr

Hvis du arbejder som office manager, pedel, vicevært eller anden praktisk person i en kontor bygning, en offentlig institution (for eksempel rådhus, børnehave eller sportshal) eller et hospital eller plejehjem, og er ansvarlig for, at rengøringen møder de meget høje standarder for hygiejne, som ers tillet op på disse områder – så ved du også, at de materialer og det udstyr, du skal stille til rådighed for dit rengørings personale, skal være af en vis kvalitet. Redskaber til daglig rengøring af store arealer samt sanitære faciliteter skal være ergonomisk designet, fremstillet af holdbare og slidstærke materialer, og frem for alt være nemme at holde rene, således at bakterier og andre urenheder ikke blot transporteres fra sted til sted. Og du har brug for special redskaber tilpasset de specifikke opgaver, som for eksempel vindues polering, gulv vask, aftørring af vandrette overflader, rengøring af toilet og bad – og der skal selvfølgelig tages helt særlige forbehold, når du arbejder med rengøring af køkkenområder, hvor der tilberedes og håndteres mad i store mængder – for eksempel storkøkkener i hospitals- eller pleje regi.

Find inspiration til dit indkøb af redskaber til rengøring på rengørings-info.dk

Hvis du står på bar bund, og ikke helt ved, hvor du skal gå hen for at skaffe rengørings udstyr af høj kvalitet, bør du, før du i blinde kaster dig ud i projektet, rådføre dig med andre, som står i lignende situation. Du kan for eksempel kaste et blik på bloggen rengørings-info.dk, hvor andre professionelle i branchen anmelder forskellige produkter og rekvisitter af mærket Vileda, som er blandt de førende producenter af udstyr og materialer inden for rengøringsbranchen. Her kan du få del i en god portion know how og nyttige erfaringer fra fagfolk, som har mange års erfaring med rengøring – og som ved hvad de taler om.

Læs om rengøringsudstyr og hygiejneløsninger på rengørings-info.dk

Bloggen opdateres jævnligt med nyt om produkter – ikke blot produkter relateret til rengøring, men også hygiejne løsninger fra producenten Tork. Torks hygiejne løsninger er specielt rettet mod toiletter i kontorbygninger, offentlige institutioner, stormagasiner, sportshaller og andre steder med et højt trafik niveau, hvor for eksempel en håndklæde dispenser skal kunne holde til lidt af hvert, og en toiletrulleholder skal sidde ordentligt fast.

Fælles for de mange bloggere, som deler ud af deres erfaring og viden på rengørings-info.dk, er, at de har fundet, at de anmeldte produkter er af så høj kvalitet, at det var værd at dele erfaringen med andre. Læs alle de gode anmeldelser på rengørings-info.dk