Få hjælp til at finde den perfekte autostol

Jeg er så heldig at være gift med en mand, som er outdoor typen. Jeg selv er nemlig også helt vild med at vandre og generelt være ude i naturen, så det er helt perfekt, at min mand er med på alle mine vilde eventyridéer – og omvendt.
For et par år siden fik vi vores første barn. Det var en dejlig søn, som vi døbte Asbjørn. Da vi selv er så vilde med naturen, er det enormt vigtigt for os, at Asbjørn også lærer om naturen. Vi ønsker, at han både skal lære, hvordan man behandler naturen, hvordan man færdes i den, hvilken respekt man skal have for naturen og dens luner, men også hvordan man udnytter naturens ressourcer i form af jagt og indsamling af for eksempel bær.

Vi besluttede os derfor for, at Asbjørn allerede som 1-årig skulle med på sin første vandreferie. Han skulle selvfølgelig ikke selv gå de mange kilometer, så vi købte en praktisk bæresele til ham, så min mand og jeg kunne skiftes til at bære ham, mens den anden bar vores oppakning. Det enormt tungt, at den oppakning, som vi plejer at fordele ud i to rygsække, pludselig skulle bæres i én rygsæk alene. Oven i den sædvanlige vægt kom udstyr og mad til Asbjørn. Det blev en vandreferie, hvor vi kom i bedre form begge to, kan man vidst roligt sige.

Vi var lidt i tvivl om, hvor vi skulle tage hen og vandre. På den ene side havde vi lyst til at tage et sted hen, hvor ingen af os havde været før, men på den anden side var det måske smartere at tage et sted hen, hvor vi kendte terrænet og naturen, så vi havde mere overskud til at sikre os, at Asbjørn fik en god og lærerig tur.

Vi valgte at tage til Jotunheimen i Norge, som er et enormt populært vandreområde. Der er altid mange mennesker, og selvom det egentlig er lidt ærgerligt under normale omstændigheder, så var det meget rart at vide, at hvis noget gik galt med Asbjørn, så var der folk i nærheden, som kunne hjælpe os. Vi var jo ikke vant til at være forældre på daværende tidspunkt.

Vi besluttede os for, at vi ville køre op til Jotunheimen, men var meget i tvivl om, hvilken autostol, vi skulle købe til Asbjørn. Min veninde fortalte mig, at kidsnbaby har en blogside, hvor man kan læse detaljerede anmeldelser og informationer om de forskellige autostole på markedet. Vi fandt hurtigt den helt rigtige autostol og havde alle tre en super god tur.