Et seminar mere

Vi skal afholde et seminar mere, så vores medarbejdere er helt opdaterede på de maskiner, som de står og arbejder med til hverdag. Det er jo med til at sikre, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen, og det er ikke kun på maskinfronten, men så absolut også på medarbejderfronten, for det er den, som er firmaets største styrke.

Der skal være orden i sagerne

Vi har mange ting, som vi skal have styr på inden, og det er vigtigt, at vi har styr på kursusmaterialet i ugerne inden, for sidste gang var dem, som stod for vores tryksager, forsinkede, og det var ikke en behagelig oplevelse.

Derfor ledte vi efter et firma, som ville kunne sikre, at vi fik vores tryksager og kursusmateriale klar i god tid og i en kvalitet, som var god, hvilket vi desværre heller ikke altid har oplevet før.

Vi ledte og ledte, men der var ikke nogen, som skilte sig ud på en positiv måde. Det var faktisk først, da formanden for børnenes fodboldklub sagde, at de brugte et firma, som havde givet klubben en meget favorabel ordning og pris, og at de samtidig var venlige og hjælpsomme på alle områder.

Virkelig god kvalitet

Jeg gik i gang med at undersøge firmaet og kiggede på deres hjemmeside, da jeg kom hjem. Alt virkede næsten for godt til at være sandt, så jeg ringede til deres kundeservice, og de var meget hjælpsomme. Allerede samme uge placerede jeg en ordre hos dem, og til min store overraskelse gik der ikke længe, før de kom med et overslag på prisen, hvilket var lavere end den prisberegner, som de havde på deres hjemmeside. Selve leveringen af materialet, som vi bestilte, kom lang tid før, vi skulle afholde vores seminar. Vi fik denne gang kvalitet til en god pris, og vi var i rigtig god tid og kunne denne gang være forberedt grundigt til glæde for alle, og det var alt sammen med hjælp fra et firma, som jeg ved fortjener den ros, alle giver dem på Trustpilot.