En helt unik ferieoplevelse

I sommers havde min familie og jeg en helt igennem fantastisk ferie til Toscana i Italien. Min kone havde i et eller andet dameblad læst en artikel om det idylliske Toscana, og hun overtalte hurtigt mig til, at det var vores næste destination til vores årlige famlieferie. Dog vidste vi også godt, at hvis vi skulle gøre os nogen forhåbninger om, at vores to efterhånden store børn skulle have nogen glæde af ferien, skulle vi gøre noget lidt ekstra ordinært. Vi har nemlig et princip om, at vi ikke have nogle former for elektronik fremme på vores ferie, og det kan godt give lidt udfordring for to mobilafhængige teenagere. 

Derfor blev vi også straks begejstret, da vi havde en vennepar, som anbefalede os at rejse med Localliving. Da vi hørte om deres erfaringer og oplevelser, vidste vi, at det skulle vi også prøve. Da vi først fortalte børnene om ferien, var de dog ikke helt så begejstret, som vi var. Men den holdning kan vi vist roligt sige, er blevet ændret siden. Vi fik nemlig en uforglemmelig ferie, som vi sent vil glemme. 

Vi blev indlogeret i en feriebolig toscana, hvor der var pool, så børnene var glade. Hurtigt blev poolen dog glemt. For vi var så heldige at få lov at bo på en appelsinplantage. Konceptet med Localliving er nemlig, at du bliver indlogeret i en feriebolig tæt på en lokal italiensk familie. Her følger du deres hverdag. Det er ofte små producenter af fødevarer, som så i vores tilfælde var appelsiner. Det var helt fantastisk at stå op hver morgen til det dejligste duft af citrus, og så bare lade blikket falde ud over de smukke appelsin træer, som let stod og vejede i vinden. Det var en helt fantastisk oplevelse, og ungerne glemte meget hurtigt, at de manglede deres mobiler. Så missionen blev gennemført.