Effektiv overvågning med de nyeste videoudstyr

Livet er for kort til tyveri fra den butik, som skal forestille at være ens levebrød. Og sidste sommer fik jeg nok og besluttede mig for at installere videoovervågning i min lille butik.

Hos DK Kamera fik jeg de bedste priser og en sublim service

Da jeg først én gang havde besluttet mig for, at videoovervågning var vejen frem for mig og min butik, gik jagten ind på de bedste og billigste overvågningssystemer. Jeg fandt frem til DK Kameras online shop, dkkamera.dk, hvor jeg kunne få adgang til et stort og varieret udvalg af videokameraer til overvågning samt diverse pakkeløsninger. Alt i alt gav siden et ret godt overblik over de forskellige systemer, og jeg blev hurtigt klar over, hvilken type løsning der ville passe bedst til mine behov.

Jeg besluttede mig for et såkaldt domekamera, da mit butikslokale er temmelig regulært, og det smarte 360 graders kamera ville sagtens kunne dække det hele. Og så investerede jeg i et par ekstra bulletkameraer til overvågning af indgangspartiet – de synlige kameraer burde skræmme de fleste butikstyve med deres blotte tilstedeværelse og dermed have en forebyggende effekt.

Jeg var temmelig overrasket over, hvor lidt jeg egentlig skulle betale i alt for den meget fine overvågningsløsning med state of the art-udstyr og udførlige manualer på dansk. Og endnu mere glædeligt overrasket blev jeg over, hvor let det var at montere og installere de smarte overvågningskameraer. Det eneste, jeg ærgrer mig over, er, at jeg ikke har gjort det for lang tid siden. Der er nemlig sket et mærkbart fald i antallet af forsvundne effekter fra min lille butik, siden jeg satte de tre kameraer op – så de har faktisk allerede tjent sig selv ind.

Hvis du også går og overvejer, om du skal installere overvågning i din butik, på din byggeplads eller måske i dit private hjem, kan jeg på det varmeste anbefale, at du tager et kig i den online shop på dkkamera.dk