Det er altså muligt

Jeg har i mange år været den største kritiker i koret af kritikere, når vi kigger på catering – eller bundfaldet af den danske kokkestand, som jeg vist nok har skrevet en gang på min blog, men jeg må indrømme, at al min kritik forstummede til vores sølvbryllup i lørdags, for min kone havde fået bestilt maden fra et firma, som ikke kun var præcise, men også havde sørget for, at maden var varm, noget som mange desværre undlader at sikre.

En gave, der blev ved med at give

Men det stoppede ikke der. Nej, dem, som leverede maden, var meget grundigt instruerede i, hvilke råvarer der var i maden, og kunne besvare alle spørgsmål, jeg smed i hovedet på dem.

Jeg blev dog mundlam, da jeg smagte på maden, for der var virkelig bund i det, kvaliteten på råvarerne var helt i top, og den var blevet tilberedt med viden og en nænsom hånd, som bevarede smagen og saften i maden på en måde, som du ellers kun finder på den store restauranter, hvor vi næsten ikke har råd til at kigge på menukortet.

Noget, der blev snakket om

Maden blev hurtigt det store samtaleemne, og der var mange, som summede om buffeten, og mindst 30 af de visitkort, som firmaet havde lagt ved siden af maden, var væk, inden alle have fået taget anden gang.

Min personlige favorit var, at de havde brugt de råvarer, som nu er i sæson, og de komplimenterede kødet, som de havde valgt perfekt. For et godt måltid med friske råvarer, mørt kød og tilbehør, som præcist giver kødet det kompliment, det har brug for, er vel, hvad de fleste af os gerne vil have ved catering.

Prisen for det hele var i mine øjne alt for lav. Der er cateringfirmaer, som tager meget mere for mad, der smager som et ben der sover, og som aldrig ville kunne hæve deres niveau til det, jeg fik i lørdags.