Der er masser af frugt til alle

I hvert fald på arbejdet. Her kommer der nemlig frugt, der bliver fordelt forskellige steder, så alle kan nuppe et stykke efter behov og lyst. Det er en ordning, vi har haft i noget tid herude, og det har været en succes siden dag et. Jeg vidste ikke, om det ville være en god ide, så derfor valgte jeg en leverandør, hvor jeg kunne få en forsøgsordning i et par uger, så vi kunne se, om det var noget for os. Det kunne jeg have sparet mig, for den gik bare rent ind hos alle. Selv dem, der normalt spiser løs af alt muligt gennem dagen er begyndt at udskifte de usunde ting med frugt. Så kan jeg ikke bede om mere af et medarbejdergode, mener jeg.

Opstart af en succes

Det startede med, at jeg tog mig selv i at snacke på en masse forskelligt i løbet af en arbejdsuge. Jeg lavede en lille dagbog over det, og det gik op for mig, at det var en del kalorier, der kom indenbords. Det kunne nok også forklare, at bæltet begyndte at stramme en smule. Så der var brug for et sundere alternativ for mit eget vedkommende, og hvorfor ikke lade det kommer til alles gode og ikke kun mig selv? Det var derfor, jeg fik ideen om frugt til mig og alle andre. Jeg kendte andre, der havde den slags på arbejdet, så hvorfor ikke os.

Jeg kastede mig ud det. Og jeg fandt hurtigt den bedste mulighed for firmafrugt. Jeg fik en snak og fik sat vores prøvekurv sammen, og ja siden har jeg ikke kigget mig tilbage. Men jeg kigger dagligt i frugtkurven og tager mig et stykke. En daglig nydelse og glæde, som bestemt glæder, men som samtidig kan mærkes rundt om livet. Bæltet strammer ikke på samme måde, som det har gjort før.