Den årlige forårsfrokost

Det er altid svært at finde en dag i påsken, hvor alle kan, og der derfor er tid til en påskefrokost, så derfor har vi indført en forårsfrokost i stedet. En helt tilfældig dag, hvor alle kan, og hvor vi mødes til god mad og drikke. Uanset om det er i påsken eller ej, så er det hårdt arbejde at skulle være den, der står i køkkenet og skal ordne det hele, så derfor er vi gået over til mad udefra.

Vi har et budget

Der er et fast budget, der skal overholdes, og så spytter alle i kassen. Det er så årets værtspar, der skal finde maden og bestille med mere. I år var det så vores tur, og det eneste, jeg var sikker på, var, at det ikke skulle være de samme, der skulle levere, som de sidste par år. Jeg er måske lidt en madsnob, men helt godt var det ikke. Det var kedeligt og halvkold mad, og det gad vi ikke igen.

Derfor skulle jeg finde maden udefra i en rigtig god kvalitet, men uden at vores planlagte budget sprænger. Lidt af en opgave, men heldigvis ikke en, der på nogen måde er umulig. Jeg kendte nemlig et perfekt sted.

Lækker mad til en dejlig dag

Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, hvor vi skulle have vores catering fra. Jeg bestilte lidt forskellige lune retter, så der var til enhver smag, og så skulle jeg egentlig bare sørge for at dække bord.

Gæsterne kom og det samme gjorde den gode mad. Der var store ord om mine evner til at sikre maden, og det udviklede sig til et vist pres om, at det fremadrettet kun måtte være mig, der stod for maden. Der var ikke andet for end at dele navnet på firmaet, der havde leveret maden, så de andre kunne bestille derfra, når det var deres tur.